Nieuw in de @MATT-App: CRM telefoonboek

Geplaatst op 1 juli 2019


We hebben een nieuw menu toegevoegd in onze app! Gebruikers van het menu Relatiekaart in @MATT (in menu CRM) kunnen vanaf nu relaties (klanten en/of leveranciers) gemakkelijk opzoeken in de @MATT-App.

 

Wil je een telefoontje plegen? Of een mail sturen? Je kunt vanuit de contactgegevens van je contactpersoon klikken op het telefoonnummer om direct te bellen. Of klikken op het e-mailadres om direct een e-mail te versturen. Ga je naar je relatie toe? Vanuit de app kun je direct je route starten door de koppeling naar je geïnstalleerde navigatie-apps.

Wij werken voortdurend aan verbetering van onze app. Zorg er daarom voor dat je altijd over de meest recente versie van de app beschikt zodat je direct van alle verbeteringen gebruik maakt.
Ook om gebruik te maken van dit nieuwe menu, moet je de app eerst even updaten.