Vacature: medewerker personeelsadministratie (20-24 uur)

Geplaatst op 12 maart 2020

MATT groeit en ontwikkelt zich voortdurend! Voor ons HR Servicedeskteam zoeken we een

Medewerker personeelsadministratie (20-24 uur)

 

Wat ga je doen?
Met je accuratesse en je drive om het beste uit jezelf en je team te halen zorg je ervoor dat de personeelsadministratie voor onze vele klanten correct en efficiënt wordt uitgevoerd. Je verwerkt de personeelsmutaties (in-, door- en uitstroom van medewerkers) in ons eigen systeem @MATT en in de diverse arbo-, verzuim- en pensioenportals. Je maakt brieven en arbeidsovereenkomsten. Je bent vraagbaak voor onze klanten en hun medewerkers op het gebied van de personeelsadministratie en het gebruik van @MATT. Je hebt gevoel voor werkprocessen, zoekt naar oplossingen om efficiency en kwaliteit te verbeteren. Zo maak je waar wat we aan de klant hebben beloofd.

Wie ben jij?

  • Je hebt mbo+/hbo werk- en denkniveau, met een opleiding in relevante richting
  • Je hebt één of enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie
  • Je kunt bovengemiddeld overweg met Excel en Word en maakt je andere softwareprogramma’s snel eigen
  • Je bent op de hoogte van relevante wet- en regelgeving
  • Je werkt zelfstandig en kunt omgaan met pieken en tijdsdruk
  • Je communiceert makkelijk (mondeling en schriftelijk) en bent klantvriendelijk
  • Je werkt zeer accuraat en gaat met een groot verantwoordelijkheidsgevoel om met privacygevoelige informatie
  • Je herkent jezelf in onze kernwaarden: samenwerken, flexibel, betrouwbaar, deskundig, innovatief en proactief

Waar je gaat werken
Samen met zo’n 20 collega’s ontzorgen we onze klanten op het gebied van financiën, personeelsadministratie en salarisadministratie. Ons compleet, geïntegreerde systeem @MATT stroomlijnt alle gegevens en voorziet onze klanten op elk gewenst moment van ‘up-to-date’ informatie. We hebben veel klanten in de bibliotheeksector, maar ook in onder andere de welzijns- en sportsector. Je gaat werken in ons team HR Servicedesk. Samen met vier collega’s werken we op een informele en collegiale manier aan een optimale dienstverlening aan onze klanten. De servicedesk werkt ook intensief samen met onze partner die de salarisadministratie uitvoert.

De organisatie is volop in beweging en je krijgt de ruimte jezelf te ontwikkelen. Er is professionele begeleiding. Je werkt vanuit ons kantoor in Zaltbommel. Het salaris is marktconform en afhankelijk van opleiding en ervaring. De werktijden zijn in overleg.

Is dit jouw baan? Mail je motivatie en CV uiterlijk 31 maart naar karin.vestjens@matt.nl. Of bel haar even als je nog vragen hebt, tel. 06-57315709.

Deze vacature downloaden: Medewerker personeelsadministratie (20-24 uur)

 

Wij werven zelf. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.