Maatregelen MATT in verband met coronavirus

Geplaatst op 16 maart 2020


Aangezien het coronavirus de gemoederen in Nederland flink bezighoudt, willen we je informeren over de stappen die wij hebben genomen om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen.

Na de oproep van het kabinet van afgelopen donderdagmiddag om indien mogelijk thuis te werken, werken al onze medewerkers sinds afgelopen vrijdag zoveel mogelijk thuis. Onze bedrijfsvoering was al ingericht op plaats- en tijd onafhankelijk werken. Onze medewerkers zijn en blijven dus per mail en telefoon goed bereikbaar. Hiermee blijven wij jou de service verlenen die je van ons mag verwachten, conform afgesproken planning.

Met onze, op de cloud gebaseerde, infrastructuur kun je er zeker van zijn dat de prestaties van onze systemen niet worden beïnvloed.

Het spreekt voor zich dat in de huidige situatie de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners voorop staan. Wij hebben onze medewerkers geïnstrueerd om de door het RIVM geadviseerde hygiëne maatregelen toe te passen en sowieso thuis te blijven bij mogelijke corona gerelateerde klachten. Ook zullen we in- en externe afspraken per geval beoordelen op noodzaak en risico’s en zullen we afspraken zoveel mogelijk op afstand organiseren, uiteraard in goed overleg.

Dit virus is voor iedereen onbekend terrein en de situatie verandert dagelijks. We doen er alles aan om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen. We verwachten met bovengenoemde maatregelen onze service en diensten onverminderd voort te kunnen zetten.

Mocht je hier vragen over hebben, stel ze gerust aan je vaste contactpersoon.