Hoera! MATT bestaat 15 jaar!

Geplaatst op 1 oktober 2020

MATT 15 jaar
Op 3 oktober 2005 is MATT ontstaan. Wij vieren dus ons 15-jarig bestaan!

We zijn ooit begonnen met een passie om bedrijfsvoering van bibliotheken eigentijds te maken en kunnen nu met trots zeggen dat wij zijn uitgegroeid tot een partner voor een groot aantal bibliotheken en organisaties in de sectoren Kunst, Cultuur, Sport en Welzijn.

In 15 jaar tijd is er veel veranderd in de wereld. Maar verandering geeft ons juist energie. Het geeft ons de kans om te blijven werken aan betere oplossingen voor personele en financiële vraagstukken. In al die jaren zijn wij uitgegroeid tot de mooie club mensen die wij nu zijn. En hebben wij langdurige relaties met mooie organisaties mogen opbouwen. Organisaties die zich gesteund door MATT konden focussen op dat waar zij goed in zijn. En daar zijn we trots op!

Wij hebben geen glazen bol waarmee we in de toekomst kunnen kijken. Maar door te blijven innoveren, flexibel te zijn en vooral sámen met onze medewerkers en klanten in oplossingen te denken, hopen wij dat we ook in de komende jaren jouw partner mogen zijn.

Wij willen al onze opdrachtgevers, relaties en samenwerkingspartners bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen in ons. Op naar het volgende jubileum!