Thuiswerkvergoeding in @MATT

Geplaatst op 24 juni 2021

Thuiswerkvergoeding in @MATT
Het afgelopen jaar zijn we massaal gaan thuiswerken en waarschijnlijk blijven we dat in de toekomst ook nog (deels) doen. Daarom hebben we het in @MATT mogelijk gemaakt voor medewerkers om een thuiswerkvergoeding te declareren die vervolgens via het salaris wordt uitbetaald.

Thuiswerkvergoeding in @MATT

De medewerker vinkt in @MATT simpelweg één of meerdere dagen aan. Deze dagen komen vervolgens bij de leidinggevende (of een andere gewenste goedkeurder) in de actielijst ter goedkeuring. Daarna worden de declaraties uitbetaald bij de eerstvolgende salarisverwerking.
Via een handig managementrapport kun je makkelijk terugvinden wie wanneer thuisgewerkt heeft.

Is dit iets dat jouw organisatie ook wil gaan gebruiken? Geef dit dan door aan je PASA-contactpersoon.

Let op: er wordt nog hard gewerkt om het aanvragen van de thuiswerkvergoeding ook via de @MATT-App te kunnen doen. We verwachten dat dit deze zomer gereed is. Tot die tijd, kan dit dus nog alleen via onze website @MATT.