Nieuwe directie MATT

Geplaatst op 15 november 2021


Na 16 jaar aan de leiding te hebben gestaan van MATT draagt Walter Wouters per 1 januari 2022 het stokje over aan een nieuwe directie.

Walter: ‘Bijna 27 jaar ben ik aan het ondernemen waarvan ruim 16 jaar binnen MATT. Het ondernemerschap vraagt vaak veel van je, in mindere en in goede tijden.
Na 16 jaar alles gegeven te hebben aan MATT staat er een mooie, stabiele organisatie met een fantastisch team. Dit geeft mij de mogelijkheid wat meer naar de achtergrond te gaan.
Ik blijf betrokken bij MATT en heb er alle vertrouwen in dat de dienstverlening op dezelfde wijze voortgezet gaat worden zoals je dat van ons gewend bent.
Ik wil iedereen op deze wijze hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking en het in ons gestelde vertrouwen.’

Nieuwe directie

De nieuwe directie wordt gevormd door Luc Gulpen, Peter de Heer en Gerwin Huisman. Zij werken alle drie al ruime tijd voor MATT als respectievelijk Manager IT, Controller en Manager Finance. Zij kennen de organisatie en haar klanten door en door.

Peter namens de nieuwe directie: ‘Wij hebben erg veel zin in deze nieuwe uitdaging. We blijven innoveren en onze klanten de financiële en personele zaken uit handen nemen zodat zij meer ruimte krijgen om te ondernemen. Onze positie als marktleider in de bibliotheekbranche willen we nog verder verstevigen en onze klantenkring in o.a. de sectoren Cultuur, Welzijn en Sport willen we verder uitbouwen.
Wij kijken ernaar uit om onze mooie organisatie, samen met alle collega’s en klanten, de komende jaren verder te ontwikkelen.’