NIEUW: Tabblad ‘Account’ op de medewerkerskaart

Vanaf nu is het mogelijk om je @MATT-wachtwoord te beheren in tabblad ‘Account’ op de ‘Medewerkerskaart’. Je kunt hier je wachtwoord wijzigen en indien van toepassing MFA activeren, deactiveren of herstellen. Dit tabblad opent als eerste nadat je de medewerkerskaart hebt geopend.

Ook in het Managementmenu is dit nieuwe tabblad vanaf nu toegevoegd aan de reeks van tabbladen. Het betreft het laatste tabblad in de reeksweergave. Op dit tabblad hebben @MATT-gebruikers met toegang tot dit managementmenu de mogelijkheid om van @MATT-gebruikers waarvoor ze bevoegdheden hebben in @MATT:

  • de gebruikersnaam te e-mailen aan deze @MATT-gebruiker;
  • een link aan deze @MATT-gebruiker te e-mailen waarmee het wachtwoord opnieuw ingesteld kan worden;
  • (in het geval van een nieuwe @MATT-gebruiker) een link aan deze @MATT-gebruiker te e-mailen waarmee het wachtwoord ingesteld kan worden.

Met bovengenoemde beschikbare opties in het tabblad ‘Account’ in het Managementmenu, zijn de reeds eerdere opties ‘Genereer wachtwoord’ én ‘Reset wachtwoord’ op het tabblad ‘Werk’ komen te vervallen.

Wanneer de @MATT-gebruiker werkzaam is voor de organisatie worden de e-mails gestuurd naar het zakelijk e-mailadres. Wanneer dit (nog) niet het geval is worden de e-mails gestuurd naar het privé-emailadres.