ONS VERHAAL

Het begon allemaal met onze passie om de bedrijfsvoering van bibliotheken eigentijds te maken. Saai, zeg je? Misschien voor de meeste mensen, maar niet voor ons. Onze oprichters Marja Lensink en Walter Wouters, werkten allebei in de bibliotheekbranche. Zij ontdekten dat ze een visie deelden over hoe het beter, efficiënter en vooral prettiger kon. Vanuit die innovatiedrang is 16 jaar geleden SLS (Shared Library Services) opgericht.

We zijn in die zestien jaar gegroeid. Er werken nu 28 mensen in ons bedrijf. Daarnaast hebben we een sterk netwerk van freelance consultants waar we op kunnen bouwen. Samen creëren we ruimte voor ondernemerschap bij organisaties met 15-200 medewerkers. Dat doen we simpelweg door taken uit handen te nemen, en mee te denken. Inmiddels zijn we marktleider en heeft 20% van de bibliotheken ons gekozen als duurzame partner voor Finance en HRM. Daar zijn we best trots op.

De wereld verandert, en wij veranderen mee. Onze naam is veranderd. We heten sinds 2015 MATT | Mastering Tools en Talent. Eind 2017 besloten Marja en Walter om de dienstverlening op te splitsen en ieder hun eigen ambities te gaan realiseren. Hieruit is MATT Talent voor personeel- en organisatieadvies ontstaan. MATT is zich blijven focussen op de tools en de services.

Onze aanpak blijkt ook interessant te zijn voor andere bedrijven en organisaties. Daarom zijn we nu ook uitgebreid naar o.a. de sectoren Cultuur,  Welzijn en Sport.

Het klinkt misschien raar, maar onze harten gaan nog steeds sneller kloppen van betere oplossingen voor personele, financiële en IT vraagstukken. We beheersen deze processen en begrijpen de menselijke vraag erachter. We begrijpen verandering, we blijven innoveren en onze klanten de financiële en personele zaken uit handen nemen zodat zij meer ruimte krijgen om te ondernemen.

Sinds 1 januari 2022 heeft Walter Wouters het stokje overgedragen aan onze nieuwe directie bestaande uit Luc Gulpen, Peter de Heer en Gerwin Huisman.

Wil je meer van onze weten? Of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel dan even. We vertellen je graag wat onze manier van denken jouw organisatie kan opleveren.

Peter de Heer – Algemeen directeur

 

 

Tel. 06 – 519 162 85
peter.deheer@matt.nl