ONS VERHAAL

Het begon allemaal met onze passie om de bedrijfsvoering van bibliotheken eigentijds te maken. Saai, zeg je? Misschien voor de meeste mensen, maar niet voor ons. Wij, Marja Lensink en Walter Wouters, werkten allebei in de bibliotheekbranche. We ontdekten dat we onze visie deelden over hoe het beter, efficiënter en vooral prettiger kon. Vanuit die innovatiedrang hebben we 10 jaar geleden SLS (Shared Library Services) opgericht.

We zijn in die tien jaar gegroeid. Er werken nu 27 mensen in ons bedrijf. Daarnaast hebben we een sterk netwerk van freelance consultants waar we op kunnen bouwen. Samen creëren we ruimte voor ondernemerschap bij organisaties met 20-200 medewerkers. Dat doen we simpelweg door taken uit handen te nemen, en mee te denken. Inmiddels zijn we marktleider en heeft 20% van de bibliotheken ons gekozen als duurzame partner voor Finance, Personeel en Organisatie. Daar zijn we best trots op.

De wereld verandert, en wij veranderen mee. Onze naam is veranderd. We heten nu MATT. En onze aanpak blijkt ook interessant te zijn voor andere bedrijven en organisaties. In de eventmarkt bijvoorbeeld. Daar willen we dan ook verder naar uitbreiden.

Het klinkt misschien raar, maar onze harten gaan nog steeds sneller kloppen van betere oplossingen voor personele, financiële en organisatievraagstukken. We beheersen deze processen en begrijpen de menselijke vraag erachter. We begrijpen verandering, en weten hoe je je team kunt laten meebewegen.

Bel anders even. We vertellen je graag wat onze manier van denken jouw organisatie kan opleveren.

Walter Wouters : Tel. 088 – 242 5406 walter.wouters@matt.nl