De modules van MATT

MATT ontzorgt op het gebied van financiële administratie en advies, personeels- salarisadministratie en overige secundaire bedrijfsprocessen. We stroomlijnen alles voor je in @MATT, het door onszelf ontwikkelde online portaal. Dit doen we voor een groot aantal bibliotheken en voor organisaties in de sectoren Kunst, Cultuur en Welzijn.

MATT adviseert en ondersteunt organisaties bij hun bedrijfsvoering. We nemen graag zoveel mogelijk zorgen uit handen. Daarom hebben we modules ontwikkeld die verschillende processen van A tot Z regelen met veel ruimte voor maatwerk. Wij hebben ook een handige @MATT-app ontwikkeld waarmee gebruikers via hun smartphone of tablet toegang hebben tot onze modules.

Roostermodule

Efficiënte inzet van personeel, tevreden medewerkers

Zelfroosteren is helemaal van deze tijd. Maar dan wil je als roostermaker wel de regie houden. Deze module biedt het beste van twee werelden: medewerkers hebben invloed op hun diensten, kunnen inschrijven, ruilen en beschikbaarheid aangeven terwijl de roostermaker de touwtjes in handen houdt. Resultaat: helder inzicht voor iedereen en nooit meer onnodig rondmailen of bellen.

Via onze roostermodule bestaat snel inzicht in de aanwezigheid van de BHV’ers. En de roostermodule kan gekoppeld worden met de verzuim-, verlof- en variabele uren administratie. Ook is een koppeling met de personeels- salarisadministratie mogelijk.

Aanbod voor VOB-leden

VOB-leden die de roostermodule bij ons gaan afnemen profiteren van een kosteloze implementatie, gratis instructie aan gebruikers én een dag (8 uur) begeleiding en advisering.

Urenregistratie

Helder inzicht in kosten en gemaakte uren, directe facturatie

Urenregistratie

Hoeveel geld en hoeveel uren zitten er al in dit project? Met deze module krijg je direct antwoord op deze vragen. Je kunt ook kiezen voor een volledige urenregistratie. Een koppeling met de verlofadministratie en/of de personeels-, salarisadministratie is tevens mogelijk.
Of wat dacht je van het vastleggen van andere kengetallen dan uren, bijvoorbeeld aantal bezoekers? Ook dat is mogelijk.
Deze module is heel geschikt om analyses te doen, bijvoorbeeld budgetcontroles per jaar of per project. Maar ook voor het maken van kostprijsberekeningen of productbegrotingen. Je ziet meteen waar het efficiënter kan. Ook ideaal voor (loon)kostenverantwoording van gesubsidieerde projecten.

Facturering naar klanten of instellingen kan automatisch, de verkoopfacturen worden dan meteen verwerkt in de financiële administratie. Bij een koppeling met de roostermodule kunnen uren vanuit de planning direct worden ingelezen in de module Urenregistratie. Medewerkers hoeven alleen nog eventuele afwijkingen te registreren, dus geen dubbel werk van medewerkers of administratieve krachten meer.

 Vrijwilligersportaal

Van planning tot onkostenvergoeding: alles overzichtelijk bij elkaar
Met het vrijwilligersportaal in @MATT kan de inzet van vrijwilligers digitaal worden ondersteund. Belangrijke voordelen zijn: professionalisering, efficiëntie, beheersbaarheid, inzicht én een beter contact met die belangrijke vrijwilligerspool.

Je kunt onder meer de relevante contactgegevens registreren, maar ook beschikbaarheid en voorkeur voor bepaalde functies. Ook opleidingsinformatie kan eenvoudig geregistreerd worden. Vrijwilligersovereenkomsten en andere relevante documenten worden gemakkelijk gegenereerd en opgeslagen in de vrijwilligersdossiers.

Declaraties en vergoedingen worden eenvoudig en efficiënt verwerkt. Ook het inplannen is mogelijk, via een koppeling met de roostermodule. Het versturen van de vrijwilligersnieuwsbrief via een mailing wordt met dit portaal ook een stuk eenvoudiger, evenals het versturen en verwerken van digitale evaluaties met de vrijwilligers.

 

Wil jij onze modules afnemen? Of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!