Update nieuwe ontwikkelingen in @MATT

De afgelopen tijd zijn wij bezig geweest met diverse nieuwe (door)ontwikkelingen in @MATT. Hieronder bespreken wij de nieuwste ontwikkelingen.

1. Fiatteren overige declaraties
De lay-out van het scherm voor het fiatteren van overige declaraties is vernieuwd en verfijnd. Hierdoor ziet dit scherm er nu strakker en moderner uit, wat de gebruikerservaring aangenamer maakt. Daarnaast hebben we een aantal bugs opgelost, waardoor alles soepeler en efficiënter werkt.

• Auto, benzine
• Auto, diesel
• Auto, hybride
• Auto, 100% elektrisch
• Auto, andere brandstoffen
• Motorfiets, benzine
• Motorfiets, elektrisch
• Bromfiets/scooter, benzine
• Bromfiets/scooter, elektrisch
• (e-)Fiets of lopend

Reiskostendeclaraties voor woon-werkverkeer en dienstreizen met het openbaar vervoer zijn al bestaande opties in het declaratiescherm.


2. Reiskostendeclaratie
Vanaf vanavond kunnen wij jouw organisatie de optie aanbieden om een extra invulveld ‘vervoermiddelen’ toe te voegen aan het menu ‘Declaratie’, submenu ‘Reiskosten’ in MATT. Hiermee kan per reisdeclaratie het vervoermiddel gekozen worden waarmee is gereisd (dienstreis of woon-werkverkeer). De beschikbare vervoermiddelen zijn:

Wil jouw organisatie gebruik maken van deze nieuwe optie? Dan hebben we de volgende informatie van je nodig:
1. Op welke datum wil jouw organisatie starten met het extra invulveld ‘Vervoermiddel’?
2. De standaardinstelling is dat dit invulveld verplicht is. Wil jouw organisatie dit veld optioneel maken? Laat ons dit dan weten!
Het is belangrijk om te weten dat deze nieuwe optie geldt voor alle MATT-gebruikers van het type ‘Medewerker’.
Indien jouw organisatie deze nieuwe optie wil activeren, stuur dan de antwoorden op bovenstaande vragen naar onze supportafdeling via . Een medewerker van ons team staat klaar om je aanvraag verder in behandeling te nemen.
Heb je vragen? Stuur dan je vraag naar het bovengenoemde e-mailadres.

Goed om te weten: De volgende ontwikkelingsstap is het ontwikkelen van een rapport waarin je als klant een overzicht hebt van alle gedeclareerde reiskosten. Zodra deze ontwikkeling gereed is, zullen wij klanten die gebruik maken van het extra invulveld ‘vervoermiddel’ hierover verder informeren.


3. Nieuwe zichtbaarheid voor verwerkte reiskostendeclaraties waarbij de uit te betalen kilometervergoeding nul euro bedraagt

Vanaf vanavond zijn de verwerkte reiskostendeclaraties voor klanten die een ondergrens hanteren, waardoor de vergoeding op € 0 uitkomt, zichtbaar in het menu ‘Verwerkte reiskostendeclaraties’. Dit menu heette voorheen ‘Historie’. De nieuwe menunaam sluit beter aan bij de inhoud.

MATT blijft voortdurend in ontwikkeling
We blijven MATT voortdurend verbeteren om jou als klant een nog betere ervaring te bieden. Uiteraard houden wij je op de hoogte met een nieuwsbrief zodra er nieuwe belangrijke ontwikkelingen zijn.


MATT wenst jou een fijne zomer(vakantie).

Inmiddels is de zomer begonnen in Nederland. Namens het hele MATT-team wensen wij jou een fijne zomer(vakantie) toe.